Effektiv fysioterapi med fokus på dig i København K

Hos Din Flexible Sundhed tilbydes du fysioterapi og behandling i rolige omgivelser i København K. Når du oplever smerter og gener i kroppen er det vigtigt, at du får en professionel behandling med alt fokus på dig og dine gener. Nærvær og fokus på dig får du lige her!

Din Flexible Sundhed kan tilbyde dig:

60 minutters behandlinger

Hos Din Flexible Sundhed kan du selv vælge, hvor lang en behandling du ønsker. Du kan vælge op til 60 minutters behandlinger.

Aften- og weekendtider

Hos Din Flexible Sundhed kan du få behandling i weekenderne og om aftenen. Det betyder, at du kan få en tid, når du har fri.

Personlig rådgivning

Du får gratis rådgivning under dit forløb hos Din Flexible Sundhed. Du er altid velkommen til at skrive en mail, hvis du har spørgsmål.

Hvornår er fysioterapi relevant for mig?

Fysioterapi er for alle. Du kan nemlig bruge fysioterapi ved akutte skader, men også ved længerevarende skader og gener. Du kan også bruge fysioterapi til at forebygge skader og gener på længere sigt.

Din Flexible Sundhed har erfaring med, at behandle akutte rygskader med fokus på nakke- og lænderyggen. Har du i længere tid gået og døjet med smerter og gener? Eller har du været hos andre behandlere, som ikke har kunne hjælpe dig? Så er fysioterapi også for dig! Din Flexible Sundhed arbejder altid ud fra dig, som det hele menneske og ikke dine symptomer og smerter. Du vil altid modtage en grundig undersøgelse af dine symptomer og smerter inden du modtager en målrettet behandling. Årsagen bag dine symptomer er vigtigere end at symptomlindre – hvilket fysioterapi kan hjælpe dig med.

Er du i fortsat i tvivl om en fysioterapeutisk behandling er noget for dig? Så er du altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål eller blot ønsker en afklaring inden du kommer til fysioterapi i de skønneste lokaler i København K.

Hvad kan fysioterapi hjælpe mig med?

  • Manuel behandling af opspændte og ømme muskler.
  • Mobilisering og udspænding af dine led og bindevæv.
  • Rådgivning og klarhed over dine smerter.
  • Øvelser til at styrke, mobilisere og udspænde kroppen.
  • Forebyggelse og vejledning til, hvordan du passer bedst på din krop.

Hvor mange behandlinger har jeg brug for?

Det er meget forskelligt, hvor mange behandlinger du har brug for. Nogle oplever en klart forbedring efter første gang, mens andre har brug for flere gange. Et typisk forløb kan strække sig over 3-5 sessioner. I dette forløb vil fokusset være at gøre dig smertefri, samt forebygge, at dine smerter kommer tilbage igen. Har du gået med en skade eller smerter i længere tid kan det kræve flere behandlinger.

Ønsker du et forløb har du mulighed for at købe klippekort. Køber du et klippekort kan du spare 10% på dine behandlinger og du slipper for at betale hver gang.

Din Flexible Sundhed kan hjælpe dig med:

Behandling af lændesmerter

Lændesmerter

Behandling af nakkesmerter

Nakkesmerter

Behandling af hovedpine

Hovedpine

Skuldersmerter

Albuesmerter

Hoftesmerter

Knæsmerter

Ankelsmerter

Har du spørgsmål eller er du i tvivl?

Ring eller skriv til 42 67 81 00 – så kan jeg hjælpe dig med dit spørgsmål.
Du kan også kontakte mig her eller booke en tid nemt lige her:

Menu