Fysioterapeut behandling under corona

For en uge siden meddelte Folketinget ud, at de åbnede op for fysioterapeut behandling igen under corona. Faktisk har det hele tiden været muligt at komme til en fysisk behandling under corona, men dog under bestemte forhold. Selvom du nu kan komme til fysioterapeut, massør, tatovør osv. igen er det under andre forhold end før corona kom. Som du kan læse her tages der forbehold for både hygiejne, afstand og andre tiltag for at mindske smitten, når du kommer til fysioterapeut behandling.

Ikke klar til fysisk fysioterapeut behandling?

Sidder du med smerter og gener, men ikke føler dig sikker nok til at komme til fysioterapeut behandling, får du her 3 gode alternativer til at komme dine smerter til livs hjemmefra under corona:

#1: Online fysioterapi

Online fysioterapeut behandling under corona

Under corona kan du få online fysioterapi behandling. Du kan derfor sidde hjemme i din stue og få hjælp til dine smerter.

Savner du råd og øvelser kan du sagtens få fysioterapi over video eller telefon. Her har du mulighed for at få en undersøgelse og vurdering af dine smerter og symptomer. Online fysioterapi er godt til dig, som ønsker en afklaring af dine smerter og gener, samt ønsker at komme igang med træning og øvelser. Du behøver ikke at være et teknisk geni for at bestille en online fysioterapi konsultation. Det eneste det kræver er en computer eller telefon med internetforbindelse.

Online fysioterapi er godt til dig, som:
  • Ønsker en vurdering af dine smerter og gener.
  • Ønsker øvelser, som er målrettet dig og din problematik.
  • Har brug for gode råd og vejledning i forhold til, hvordan du skal forholde dig til dine smerter og gener.
  • Ikke har mulighed for at møde op fysisk – enten på grund af geografi, sygdom eller andre ting.

Bestil tid en online fysioterapi konsultation her!

#2: Online forløb

Online forløb er gode til dig, som ønsker at blive klogere på din krop og smerter.

Du har mere tid end før. Og måske ønsker du at bruge denne tid til at komme igang med, at styrke og forebygge din krop. Her er et online forløb optimalt. Der er flere gode ting ved online forløb. Den første er, at du bliver meget klogere på dig og din krop. Du får en viden, som du ellers ikke ville få, når du besøger din fysioterapeut. Det andet er, at du får evig adgang til forløbet og hermed også de tilhørende øvelser. Døjer du med lændesmerter kan du vælge imellem 3 forskellige programmer: Akutte lændesmerter, vedvarende lændesmerter og forebyg lændesmerter.

Online forløb er godt for dig, som:
  • Har tid og overskud til at komme i gang med ændringer i din hverdag.
  • Ønsker at gøre en aktiv indsats for at få det bedre.
  • Kan lide at fordybe dig og lære mere om din krop og smerter.

Læs mere om online forløbene her!

 

#3: Hjemmetræning

Træningsredskaber

Hjemmetræning er for alle. Især træning med elastik er effektivt.

Der er aldrig blevet solgt, så mange træningsredskaber til hjemmetræning, som i disse tider. Hjemmetræning er et hit, når træningscenteret er lukket. Det kan være svært at komme i gang med træningen, hvis man ikke ved, hvilke øvelser man skal lave og hvorfor. Hjemmetræning er godt for dig med smerter eller dig, som ønsker at forebygge smerter og gener. Især elastiktræning er et hit og derfor har du mulighed for at købe træningsredskaber med øvelser her. Her kan du blive klogere på, hvilken elastik du skal have, samt hvilke øvelser, som er relevante for dig. Derudover kan du også finde træningsinspiration på Din Flexible Sundheds Youtube-kanal, hvor der løbende bliver lagt træningsvideoer op. Du finder videoerne her.

Hjemmetræning er godt for dig, som:
  • Savner din daglige træningsrytme.
  • Gerne vil genoptræne og/eller styrke dele af din krop., evt. efter en skade eller en smerteepisode.
  • Ønsker at komme i gang med træningen.

Læs mere om træningsredskaberne her! 

 

Husk, at du altid er velkommen til at skrive eller ringe, hvis du har nogle spørgsmål til din fysioterapeut behandling under corona.
Jeg glæder mig til at hjælpe dig – enten online eller fysisk i klinikken 🙂

 

Nysgerrig på mere?

Så kan du få tilsendt nyheder og artikler om sundhed direkte til din indbakke. Du vil modtage relevante blogindlæg om kroppen, gode tilbud på fysioterapi og en masse andre nyttige ting.

Ja tak, jeg vil gerne modtage Din Flexible Sundheds nyhedsbrev med spændende artikler samt markedsføring fra Din Flexible Sundhed via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

.

Fulde navn::

Email:

, , , ,
3 grunde til at træning med elastik er godt
Spondylolistese – Hvad må jeg gøre?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
You need to agree with the terms to proceed

Menu