Lille blå træningselastik

Lille Blå træningselastik
10 øvelser
120 kr.Det får du:
  • Lille blå træningselastik.
  • Adgang til 10 øvelser til din overkrop eller underkrop.
  • 3 træningsprogrammer, som varer mellem 10-20 minutter.

Derfor skal du vælge en lille blå træningselastik:

En lille blå træningselastik kan bruges til mange øvelser. Belastningen er mellem, hvilket gør træningselastikken god til hele kroppen. Træningselastikken fylder ingenting og du kan nemt have elastikken i din taske. Denne træningselastik bruges ofte af fysioterapeuter til styrke og stabilisering af kroppens muskler og led. Træningselastikken kan bruges både forebyggende og til genoptræning efter en skade eller overbelastning.

Hvad ønsker du at træne?

Din overkrop

Ønsker du at styrke dine skuldre, arme og øvre ryg? Så vil dette træningsprogram være relevant for dig. Belastningen fra den lille blå træningselastik er god til disse 10 øvelser for din overkrop.

Din underkrop

Ønsker du at styrke dine ben? Så vil dette træningsprogram være relevant for dig. Belastningen fra den lille blå træningselastik er god, hvis du ønsker at komme i gang med at træne eller har en skade.

Eller ønsker du blot at forebygge smerter?

Helkropstræning

Dette træningsprogram er ideelt for dig, som ønsker træningsøvelser for hele kroppen. Når du køber en lille blå træningselastik får du også adgang til 20 øvelser, som træner hele kroppen godt igennem og gør det nemt for dig at komme godt igang med hjemmetræningen.

Ønsker du en sværere elastik?

Så kan det være, at du skal have en lille sort træningselastik i stedet for? Denne træningselastik er hårdere end den lille blå træningselastik og er især god til træning af din underkrop.

Lille sort træningselastik - små træningselastikker

Har du spørgsmål til træningsprogrammerne?

Så skriv endelig en besked, så står jeg klar med at svare på dine spørgsmål.

Menu