Lille blå træningselastik med 10 øvelser til dig

Lille Blå træningselastik

Pris

120 kr.
Det får du:
  • Lille blå træningselastik.
  • Adgang til 10 øvelser.
  • 3 træningsprogrammer, som varer mellem 10-20 minutter.

Derfor skal du vælge en lille blå træningselastik:

En lille blå træningselastik kan bruges til mange øvelser. Belastningen er mellem, hvilket gør træningselastikken god til hele kroppen. Træningselastikken fylder ingenting og du kan nemt have elastikken i din taske. Denne træningselastik bruges ofte af fysioterapeuter til styrke og stabilisering af kroppens muskler og led. Træningselastikken kan bruges både forebyggende og til genoptræning efter en skade eller overbelastning.

Hvad ønsker du at træne?

Din overkrop

Ønsker du at styrke dine skuldre, arme og øvre ryg? Så vil dette træningsprogram være relevant for dig. Belastningen fra den lille blå træningselastik er god til disse 10 øvelser for din overkrop.

Din underkrop

Ønsker du at styrke dine ben? Så vil dette træningsprogram være relevant for dig. Belastningen fra den lille blå træningselastik er god, hvis du ønsker at komme i gang med at træne eller har en skade.

Ønsker du en sværere elastik?

Så kan det være, at du skal have en lille sort træningselastik i stedet for? Denne træningselastik er hårdere end den lille blå træningselastik og er især god til træning af din underkrop.

Lille sort træningselastik - små træningselastikker

Har du spørgsmål til træningsprogrammerne?

Så skriv endelig en besked, så står jeg klar med at svare på dine spørgsmål.

Menu