Træningsredskaber gør træningen lidt sjovere!

Træningsredskaber behøver ikke fylde hele stuen. Træningsredskaber kan gøre træningen sjovere og mere effektiv.

Det er ikke alle, som er fan af træningscentre. Og heldigvis kan du sagtens blive stærkere hjemme på stuegulvet med få træningsredskaber. Det er ikke svært, at få købt en masse træningsredskaber, når man beslutter sig for at komme i gang med træningen.
Men det er ofte udfordringen at komme igang med at bruge træningsredskaberne i hverdagen.

Her kan du købe de vigtigste træningsredskaber, samt få adgang til en masse øvelser. Øvelser, som hjælper dig på vej til en sundere og mere smertefri hverdag.

Træningsredskaber

Lange træningselastikker

Træningsredskaber
Vil du i gang med træningen?

Så kan du få hjælp til at finde den rette træningselastik her. Når du køber en træningselastik hos Din Flexible Sundhed får du 10 øvelser, som hjælper dig med netop dine smerter og problematik.

Små træningselastikker

Lille sort træningselastik - små træningselastikker
Ønsker du at blive stærkere?

Så kan du med fordel træne med en lille rund træningselastik. Elastikken fylder ingenting og kan tages med alle steder. Sammen med træningselastikken får du 10 øvelser til at styrke dine ben eller overkrop.

Lændepuder

Lændepuder kan forbedre din siddende arbejdsplads
Savner du noget støtte?

Så kan en lændepude være løsningen på dit problem. En lændepude sørger for, at du kan opretholde din gode kropsholdning, når du skal sidde ned i længere tid ad gangen uden at opleve lændesmerter.

Hvorfor skal jeg bruge træningsredskaber?

Der findes en masse gode grunde til, at du kan have gavn af træningsredskaber og hjælpemidler til at gøre din hverdag bedre.
Du får de bedste grunde her:
  • Bliv smertefri

    Du kan lindre dine smerter ved at bruge træningsredskaber. Derudover kan du også bruge træningsredskaber til at forebygge skader.

  • Hjemmetræning

    Med træningsredskaber behøver du ikke et fitnesscenter. Du kan lave alle øvelserne hjemme i din egen stue.

  • Kom godt i gang

    Du får altid adgang til videoer og øvelser, når du køber træningsredskaberne hos Din Flexible Sundhed. På den måde kommer du godt i gang.

Har du spørgsmål eller er i tvivl?

Så skriv endelig en besked, så står jeg klar med at svare på dine spørgsmål.

Menu