Weekendåben fysioterapi

Til dig, som savner flexibilitet

Så er Din Flexible Sundhed det rette sted for dig. Her kan du få en tid til fysioterapi alle ugens dage fra 7-21 i København K. Din Flexible Sundhed holder weekendåbent for dig, så du ikke skal tage fri for at komme til fysioterapi. Det samme gør sig gældende, når du vågner lørdag morgen med smerter. Du kan altid booke din tid online eller ringe til 42 67 81 00 og få en tid i weekenden.

Flexible åbningstider

Din Flexible Sundhed har en åbningstid fra 7 morgen til 21 om aftenen. Det betyder, at du kan få en tid før eller efter arbejde, hvis det passer dig bedre. Typisk er weekendåben fysioterapi er for dig, som ikke kan nå at gå til fysioterapi i hverdagene. Weekendåben fysioterapi er også for dig, som har fået akutte smerter og ikke kan vente med en behandling mandag morgen. For andre passer det bedre at få en tid tidlig morgen eller sent aften, da dette passer bedre med arbejde og familien. Det er helt op til dig, hvornår du ønsker en tid.

Koster det mere at få en tid i weekenden?

Nej det gør det ikke. Prisen er det samme uanset om du kommer en mandag eller en lørdag. Du kan selv vælge om du ønsker 30, 45 eller 60 minutter – også i weekenden. Er det første gang du besøger Din Flexible Sundhed anbefales 60 minutter, så du kan få en grundig undersøgelse og behandling af dine smerter og gener.

30 minutter
345 kr
60 minutter
595 kr.

Bestil din weekend-tid her:

Har du nogle spørgsmål om weekendåben fysioterapi og åbningstiderne?

Så er du mere end velkommen til at skrive eller ringe til 42 67 81 00. Så får du svar på dit spørgsmål.

Menu