Kontakt Din Flexible Sundhed

Du er altid velkommen til at tage kontakt til mig, hvis du har nogle spørgsmål. Det gælder både spørgsmål omkring onlineforløb, træningsredskaber eller tekniske problemer.

Du kan kontakte mig i kontaktformularen her på siden. Du kan også skrive en mail til kontakt@dinflexiblesundhed.dk.

Du får altid hurtigt svar på dine spørgsmål, når du kontakter Din Flexible Sundhed. Dette gælder både, hvis du har tekniske spørgsmål, opfølgende spørgsmål til et onlineforløb eller, hvis du har andre ting på hjertet.

  Tøv ikke med at tage kontakt - du kan altid få hjælp til

  • Tekniske problemer

   Har du problemer med at logge ind, se dine træningsvideoer eller svært ved at gennemskue dit onlineforløb? Ring eller skriv og du bliver hjulpet godt og hurtigt videre, så du ikke skal bøvle med tekniske udfordringer.

  • Øvelser og træning

   Er du usikker på om du laver din øvelse rigtigt? Eller om en eller flere øvelser i træningsprogrammerne er gode for dig? Så ring eller skriv endelig, hvis du er i tvivl eller ønsker afklaring. Så kan du nemmere og hurtigere komme videre i dit træningsforløb.

  • Generelle spørgsmål

   Du er også velkommen til at ringe eller skrive, hvis du blot har spørgsmål omkring de forskellige onlineforløb og træningsredskaber. Ønsker du afklaring om bestemte øvelser, onlineforløb eller træningsredskaber kan hjælpe dig, så tøv endelig ikke med at tage kontakt.

  Har du spørgsmål eller er i tvivl?

  Så skriv endelig en besked, så står jeg klar med at svare på dine spørgsmål.

  Menu