Om mig

Din Flexible Sundhed består af mig, Camilla Esbensen. Jeg er uddannet fysioterapeut i 2017 og har siden jeg startede på studiet haft travlt med at forbedre folks helbred. Jeg brænder for sundhed og har bred erfaring inden for træning, behandling og forebyggelse af skader og smerter i hele kroppen.

Jeg har videreuddannet mig inden for McKenzie-regihvis teknikker jeg også bruger i mine behandlinger. Jeg har derudover arbejdet som massør, hvor jeg har god erfaring med manuelle teknikker og behandling.

Jeg har også været så heldig at få lov til at være på et længerevarende praktikophold på Montebello (dansk rehabiliteringscenter i Spanien), hvor jeg arbejdede intenst med rygpatienter. Jeg har derfor stor erfaring med rygproblematikker – lige fra lændesmerter til smerter i nakken og hovedet.

Jeg ser altid på dig som det hele menneske og ikke som en skade. Jeg er sikker på, at mine behandlinger får en større effekt, hvis den er tilpasset lige netop dig og dit liv.

Jeg gør meget ud af, at du føler dig godt tilpas. Det er vigtigt for mig, at du kan åbne op og fortælle mig, hvad dine udfordringer er, og hvordan de hindrer dig i din dagligdag. Jeg gør en dyd ud af at motivere, rådgive, vejlede og ikke mindst lytte til dig og dine behov.

Hvorfor vælge Din Flexible Sundhed?

  • Jeg ser på dig som det hele menneske og ikke kun dine smerter.
  • Jeg tager mig god tid til at gå i dybden med netop dine behov.
  • Jeg tager altid udgangspunkt i den nyeste viden inden for det område, du bliver behandlet for!
  • Jeg giver dig motivation og lyst til at komme i gang med en aktiv hverdag.
  • Jeg svarer på alle dine spørgsmål og har lyst til at lære dig en masse om din krop.

Jeg vil med glæde hjælpe dig med:

Har du en akut skade?

Så står jeg klar til at hjælpe dig! Jeg har ingen ventetid og kan derfor tilbyde dig en tid inden for 48 timer. Jeg kan hjælpe dig med alt fra akutte rygsmerter til sportsskader til pludselige smerter i din skulder eller knæ.

Har du rygsmerter?

Jeg er skarp til at hjælpe dig med dine rygsmerter. Det gælder både nye og længerevarende smerter. Jeg hjælper dig med at forstå, hvorfor smerterne er opstået og hvad du kan gøre for at komme dem til livs.

Vil du have årsagen?

Når vi oplever smerter er det vigtigt at finde årsagen til smerterne. Derfor vil en grundig undersøgelse af dit problem hjælpe dig med at komme smerterne til livs. Ofte skal der mindre til end vi tror for at smerterne går væk.

Har du spørgsmål eller er du i tvivl?

Ring eller skriv til 42 67 81 00 – så kan jeg hjælpe dig med dit spørgsmål.
Du kan også kontakte mig her eller booke en tid nemt lige her:

Menu