Om mig

Din Flexible Sundhed består af mig, Camilla Esbensen. Jeg er uddannet fysioterapeut i 2017 og har siden jeg startede på studiet haft travlt med at forbedre folks helbred. Jeg brænder for sundhed og har bred erfaring inden for træning, behandling og forebyggelse af skader og smerter i hele kroppen.

Jeg har videreuddannet mig inden for McKenzie-regihvis teknikker jeg også bruger i mine behandlinger. Jeg har derudover arbejdet som massør, hvor jeg har god erfaring med manuelle teknikker og behandling.

Jeg har også været så heldig at få lov til at være på et længerevarende praktikophold på Montebello (dansk rehabiliteringscenter i Spanien), hvor jeg arbejdede intenst med rygpatienter. Jeg har derfor stor erfaring med rygproblematikker – lige fra lændesmerter til smerter i nakken og hovedet.

Jeg ser altid på dig som det hele menneske og ikke som en skade. Jeg er sikker på, at mine behandlinger får en større effekt, hvis den er tilpasset lige netop dig og dit liv.

Jeg gør meget ud af, at du føler dig godt tilpas. Det er vigtigt for mig, at du kan åbne op og fortælle mig, hvad dine udfordringer er, og hvordan de hindrer dig i din dagligdag. Jeg gør en dyd ud af at motivere, rådgive, vejlede og ikke mindst lytte til dig og dine behov.

Hvorfor vælge Din Flexible Sundhed?

  • Jeg ser på dig som det hele menneske og ikke kun dine smerter.
  • Jeg tager mig god tid til at gå i dybden med netop dine behov.
  • Jeg tager altid udgangspunkt i den nyeste viden inden for det område, du bliver behandlet for!
  • Jeg giver dig motivation og lyst til at komme i gang med en aktiv hverdag.
  • Jeg svarer på alle dine spørgsmål og har lyst til at lære dig en masse om din krop.

Jeg vil med glæde hjælpe dig:

På klinikken i København

Døjer du med en skade eller smerter? Så er du altid velkommen forbi klinikken i hjertet af København K. Her vil jeg hjælpe dig med at finde årsagen til dine gener, samt give dig en effektiv behandling, samt gode råd og vejledning til, hvordan du kommer dine smerter til livs.

Online hjemme i stuen

Vidste du, at du har mulighed for både online konsultationer og online forløb hos Din Flexible Sundhed? Der kommer løbende nye online forløb ud, som du kan se hjemme i din stue. Husk, at du altid kan blive opdateret på de nyeste forløb, hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet nederst på siden.

Med træningsinspiration

Inspiration og motivation er vigtigt. Der kommer jævnligt nye blogindlæg her på siden, samt nye træningsvideoer op på Youtubekanalen. Derudover kan du finde masser af inspiration og gode råd på Din Flexible Sundheds Facebookside, samt Instagramprofil.

Har du spørgsmål eller er du i tvivl?

Ring eller skriv til 42 67 81 00 – så kan jeg hjælpe dig med dit spørgsmål.
Du kan også kontakte mig her eller booke en tid nemt lige her:

Menu