Handelsbetingelser

Handelsbetingelser 

Handelsbetingelser og leveringsbetingelser: 

Produkter og tjenester udbydes af

Din Flexible Sundhed ApS
Margretheholmsvej 70
1432 København KCVR: 43520970


Generelt

Din Flexible Sundhed ApS stiller et abonnement baseret online tjeneste til rådighed på https:/dinflexiblesundhed.dk. Vilkårene er gældende mellem den enkelte bruger og Din Flexible Sundhed ApS.

Disse vilkår og betingelser for brug gælder for aftaler mellem Din Flexible Sundhed ApS og én fysisk person (herefter “brugeren”) vedrørende tjenesten. Kun personer, der er 18 år eller ældre og bor i Danmark, kan indgå en aftale med Din Flexible Sundhed ApS vedrørende tjenesten.

Disse betingelser udgør samlet den aftale, der er gældende mellem brugeren og Din Flexible Sundhed ApS. 

For at få adgang til tjenesten, skal brugeren læse og acceptere handelsbetingelserne.


Levering

Produkterne bliver leveret digitalt som online kurser eller et abonnement. Fysiske varer er med post eller fragtmand. 

Online kurser og abonnement:  Produktet leveres, når betalingen er gennemført. Der sendes en e-mail med brugernavn og kode. 

Fysiske varer med adgang til træningsvideoer:  Det fysiske produkt afsendes inden for få hverdage. Der gives adgang til træningsvideoerne med det samme, når betalingen er gennemført. Brugeren modtager en e-mail med brugernavn og kode. 

Leveringstiden for din ordre er 3-5 hverdage.

Din Flexible Sundhed ApS afsender varer med PostNord og Dao. 

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.


Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

 

Registrering og brugeradgang

Brugeren er ansvarlig for at sikre, at de angivne oplysninger er korrekte på registreringstidspunktet. Ved registrering må brugeren kun give oplysninger vedrørende egne betalings- og kreditkort.

Ved registrering skal Brugeren angive et brugernavn og et password (herefter “Login oplysninger”). Brugerens Login oplysninger er personlige og må ikke bruges af andre med mindre andet er anført på produktet.

Brugeren skal opbevare Login oplysningerne på et sikkert sted, således at andre ikke kan få uberettiget adgang til dem. Brugeren er ansvarlig for al brug af sin brugerkonto.

Hvis brugeren får mistanke om ulovlig brug af brugerens Login oplysninger, skal brugeren omgående underrette Din Flexible Sundhed ApS samt ændre sit password.


Priser og betaling

Alle beløb er angivet i danske kroner inklusiv moms.
Betaling kan ske med VISAkort eller Mastercard.  

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle produkt er oprettet med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Din Flexible Sundhed ApS benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Priser for brug af tjenesten skal betales i henhold til den til enhver tid gældende prisliste, der er tilgængelig på hjemmesiden.

Betaling for abonnementet sker forud hver måned.

Brugeren skal udføre betalingen for abonnementet via de af Din Flexible Sundhed ApS tilbudte betalingsmidler på hjemmesiden. Brugeren forpligter sig til at underskrive de nødvendige dokumenter, og til ved hver betalingsdato at have tilstrækkelige midler til betaling tilgængelige via det valgte betalingsmiddel.


Rettigheder 

Alle rettigheder til online kurser og abonnement tilhører Din Flexible Sundhed ApS. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt, som angivet under det pågældende produkt. 

Ethvert produkt er leveret til dig personligt og du må derfor ikke sælge, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet uden forudgående skriftlig aftale med Din Flexible Sundhed ApS


Digitale produkter

Digitale produkter ved købte online kurser er dine til evigt eje med mindre andet fremgår. Vi forpligter os dog ikke til at hoste materialet til evig tid. Derfor er det kun dit til evig tid i det omfang du husker at downloade materialet til egen opbevaring, såvel laver backup, i det tilfælde du skulle miste adgang til det sted du først downloadede materialet til. Vi lukker ikke ned for materialet uden mindst 14 dages varsel inden. Det er købers ansvar at vedligeholde sin email, så evt. advarselsmail kommer frem i tide. 

Levering af digitale produkter sker som oftest i løbet af få minutter. Skulle du mod forventning ikke få adgang med det samme, så kontakt Din Flexible Sundhed på kontakt@dinflexiblesundhed.dk hurtigst muligt. 

Online kurser, hvor hele materialet leveres øjeblikkeligt, inkludere teknisk support, men er uden faglig sparing. 


Abonnement 

Et abonnement er et online medlemsskab. For abonnementer gælder abonnementsprisen, som er oplyst på produktsiden. Abonnementsprisen trækkes for hvert abonnementsperiode. Kvitteringen for trækket tilsendes pr. mail.

Du modtager en email med bekræftigelse på abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnement. 

Du kan, når som helt opsige dit abonnement ved at logge ind på din konto og stoppe abonnementet. Du kan også skrive til kontakt@dinflexiblesundhed.dk. Opsigelsen er øjeblikkelig og efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Dit medlemsskab standser ved udgangen af den periode, som du sidst har betalt for. 

Ønsker du at ændre det kort, som abonnementet trækkes på kan dette gøres på medlemssiden under “Mit medlemskab”

 

Tilpasninger og ændringer

Din Flexible Sundhed ApS forbeholder sig retten til at ændre priser og andre betingelser for tjenesten. Ændringen skal meddeles til brugeren senest tredive (30) dage inden ændringen træder i kraft. I tilfælde af sådanne ændringer er brugeren berettiget til at opsige abonnementet med virkning fra den dag, hvor ændringen træder i kraft. Hvis brugeren ikke opsiger abonnementet før ændringen træder i kraft, skal det betragtes som accept af ændringen. Ændringer, der er til åbenbar fordel for brugeren, gælder med det samme uden opsigelsesret for brugeren.

 

Fortrydelsesret

 

Fysiske varer med adgang til øvelser eller træningsvideoer: 

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail kontakt@dinflexiblesundhed.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret. Når du retunerer din varer mister du også adgang til eventuelle øvelser og træningsvideoer, som følger med produktet.

Online kurser uden fysiske varer og abonnement:

Når du løber 100% digitale produkter bortfalder de 14 dages returret, medmindre andet er aftalt. Ved tilmelding binder du dig til at betale det fulde beløb, også hvis beløbet er inddelt i rater. Husk derfor at læse kursus beskrivelsen godt igennem, så du er sikker på, at du har lyst til at købe det. Du er altid velkommen til at sende spørgsmål til kontakt@dinflexiblesundhed.dk inden dit køb. 

Der er ingen returret, hvis du af personlige årsager, som fx. personlig økonomi eller ændring i mening, ikke ønsker at købe alligevel. Du får heller ikke refunderet et køb, hvis du ikke har opnået det ønskede resultat. Jeg kan kun give dig rådene, redskaberne og øvelserne, men det fulde ansvar for at nå målet er dit. 

Bemærk: Ved køb af digitale produkter, hvor materialet udleveres øjeblikkeligt bortfalder de 14 dages fortrydelsesret ved modtagelse af det digitale produkt. 

 

Reklamationsret for fysiske varer

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Din Flexible Sundhed ApS i rimelig tid efter varens modtagelse. 
Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

Din Flexible Sundhed ApS dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

Ved returnering kontaktes virksomheden:

Din Flexible Sundhed ApSMargretheholmsvej 70, 5TVReklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.


Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Din Flexible Sundhed ApS at vurdere varens stand.


Ansvarsfraskrivelse 

Al information på disse kurser har kun til formål at informere og oplyse. Indholdet er ikke tænkt som erstatning for rådgivning af en læge. Brug ikke indholdet til at diagnosticere eller behandle et helbredsproblem eller sygdom uden godkendelse fra din læge. 

Tal altid med din læge inden laver øvelser, tager kosttilskud eller laver andre tiltag, som kan påvirke din sundhedstilstand. Hvis du har eller mistænker, at du har et medicinsk problem, kontakt din læge omgående- Afvis ikke lægelig rådgivning og afvent ikke med at søge lægehjælp grundet noget du har lært på dette kursus.

Din Flexible Sundhed eller Camilla Esbensen kan ikke drages til ansvar – direkte eller indirekte – for skader eller gener, som måtte være konsekvensen ved brug af Camilla Esbensens træningsvideoer. Har du helbredsproblemer skal du kontakte din læge inden du starter på træning. 

Du er selv ansvarlig for din oplevelse af produktet, hvad angår problemer , der relaterer til din netforbindelse, hvorvidt din browser er opdateret eller om du har problemer med at afspille, downloade eller læse PDF-filer. Bruger du en tablet eller smartphone skal du også være opmærksom på de programmer og applikationer, det kræver at afspille og downloade. 


Kunde- & Privatlivspolitik

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at du kan indgå aftale med Din Flexible Sundhed ApS, har vi brug for følgende oplysninger:. Navn. Adresse. Telefonnummer. E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Din Flexible Sundhed ApS og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for Din Flexible Sundhed ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige i Din Flexible Sundhed ApS er: Camilla Esbensen

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos Din Flexible Sundhed ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til kontakt@dinflexiblesundhed.dk.

CookiesPå https://dinflexiblesundhed.dk anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, se vejledningen på Webshop Cookies og Privatlivspolitik.

Log-statistikVi bruger en log-statistik på https://dinflexiblesundhed.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Din Flexible Sundhed ApS’s hjemmeside.


Forbrugerbeskyttelse

Læs mere om din beskyttelse som forbruger når du køber via en PensoPay betalingsløsning:https://pensopay.com/mere/forbrugerbeskyttelse/


Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Nævnenes Hus, Mæglingsteamet for Forbrugerklager, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus. Mæglingsteamet vil forsøge at løse tvisten ved mediation, og hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan du indbringe klagen for Forbrugerklagenævnet.

Det er som udgangspunkt en forudsætning for at klage, at varen eller ydelsen, som du vil klage over, har kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen som udgangspunkt være mindst 720 kr. Beløbsgrænserne kan blive ændret. Du skal betale et gebyr for at få klagen behandlet.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her:http://ec.europa.eu/odr

Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse kontakt@dinflexiblesundhed.dk