Hovedpine

Der kan være mange årsager til, hvorfor du døjer med hovedpine. Hovedpinen kan opstå pludseligt eller komme snigende over tid. I mange tilfælde stammer din hovedpine fra nakken, hvor muskler, led og nerver kan forårsage hovedpinen.

Her på siden kan du blive endnu klogere på hovedpine, samt hvordan du kan komme den til livs.
Du skal altid opsøge læge eller en anden behandler for at sikre, at din hovedpine må trænes væk. 

Overbelastningsskade i håndleddet

Kontorskader i overkroppen

Vidste du, at kontorskader i overkroppen ikke er unormale?I forrige blogindlæg blev du klogere på, ...
Læs mere
øvelser for cervikogen hovedpine

Øvelser for cervikogen hovedpine

Døjer du med cervikogen hovedpine? Cervikogen hovedpine kaldes også nakkehovedpine og kan lindres ved simple øvelser. ...
Læs mere
Nakkehovedpine

Nakkehovedpine – hovedpine fra nakkens led

Nakkehovedpine kaldes også cervicogen hovedpine. Nakkehovedpine er en hovedpine, som stammer fra nakken. Det vil ...
Læs mere
Ansigtssmerter - hvorfor opstår de?

Ansigtssmerter – hvorfor opstår de?

Ansigtssmerter er smerter i ansigtet. Op til 1/4 af den danske befolkning har oplevet ansigtssmerter. ...
Læs mere
Spændingshovedpine

Øvelser for spændingshovedpine

Ønsker du nogle gode øvelser for spændingshovedpine? Den mest almindelige type hovedpine er spændingshovedpine. Og den ...
Læs mere
hovedpinen

Hovedpinen kan komme fra nakken

Ofte kan nakkesmerter og stivhed give hovedpine. Hovedpinen kan dog sagtens være tilstede uden nakkesmerter ...
Læs mere

Døjer du med HOVEDPINE?

Bliv medlem af Din Flexible Sundheds Træningsunivers og få de bedste råd og øvelser mod hovedpine

Ønsker du hjælp til at mindske din hovedpine? 

Når du er medlem af Din Flexible Sundheds Træningsunivers får du adgang til de bedste øvelser og råd til at komme af med dine nakkesmerter og hovedpine. 

Du kan finde specifikke øvelser mod spændingshovedpine, nakkehovedpine og migræne. Derudover finder du en masse øvelser til at løsne spændinger i nakke og skuldre. 

For 99 kr. om måneden får du:

Medlemsskabet er uden binding. Det betyder, at du altid kan melde dig ud, når du er ovenpå din skade igen.

Tilføj en underoverskrift-3

Kom hovedpine til livs hjemme i stuen

Du behøver heldigvis ikke at leve med hovedpine. I mange ovenstående tilfælde kan de rette øvelser og råd være med til at mindske dine muskelspændinger, samt øge din bevægelighed omkring nakken. I mange tilfælde går hovedpinen over efter et par dage, men hvorfor ikke forebygge spændingerne kommer igen?

Din Flexible Sundhed tilbyder både onlineforløb og øvelser med træningselastikker. Læs mere om dine muligheder her og kom igang allerede idag:

Onlineforløb: Kom dine nakkesmerter og hovedpine til livs på 4 uger!

Den rette kropsholdning kan hjælpe mod ondt i hovedet

En uhensigtsmæssig kropsholdning, når du sidder ned kan være årsagen til din hovedpine og nakkesmerter. Når vi sidder ned i længere tid af gangen kommer vi nemt til at falde sammen i vores ryg. Her kommer vores nakke og hoved ofte frem mod skærmen eller ned mod telefonen. Dette er ofte en af de mange årsager til spændingshovedpine eller nakkehovedpine. Oplever du, at du får ondt i hovedet efter en lang arbejdsdag på kontoret kan en lændepude være din redning! En lændepude giver dig den rette støtte i din lænderyg, så du hele din rygsøjle komme ind i en naturlig S-form igen. Når du sidder med en lændepude kan du derfor ikke falde sammen og belaste dine led og muskler omkring nakken uhensigtsmæssigt, når du sidder ned.

Køb din lændepude med det samme

Du kan købe din egen lændepude hos Din Flexible Sundhed. Du kan vælge mellem to størrelser, så du får den bedste støtte til din ryg. Lændepuderne er fra Mckenzie, som har de bedste lændepuder på markedet. Du kan bruge din lændepude på kontoret, i bilen og i sofaen og kan være den manglende brik i din genoptræningen af din hovedpine og nakkesmerter. Den sørger for, at du ikke kommer ud og hænger unødvendigt i længere tid af gangen. Når du køber en lændepude hos Din Flexible Sundhed får du 10 træningsprogrammer, som er med til at styrke og stabilisere hele din ryg. På den måde får du en stærkere ryg og en bedre kropsholdning på samme tid.

Du kan vælge mellem:

rund lændepude