Find det online forløb, som passer til dig og dine smerter

Onlineforløb

Sagen er den, at smerter kan komme, når du mindst venter det.
Og ofte kan det være svært at vide, hvad der er det rette at gøre i en given situation.
Du kan Google dig til en masse, men sagen er den, at du ikke helt ved, hvad der er godt at gøre. Med et online forløb får du alle de gode råd og vejledning til dine smerter. Her på siden kommer der løbende nye online forløb til.
Du kan her se hvilke online forløb, der er tilgængelige for dig. Du kan læse meget mere om de enkle online forløb ved at trykke ind på dem.

Til dig med lændesmerter

Akutte lændesmerter

Står du og har akutte lændesmerter? Så vær ikke fortvivlet! Dette online forløb kan hjælpe dig af med dine akutte lændesmerter. Dette online forløb er til dig, som ønsker at få nogle gode øvelser og en forståelse for, hvorfor du oplever akutte lændesmerter. Akutte lændesmerter kan opstå pludselig og uden en advarsel, men der er ofte en forvarsel vi overser. Akutte lændesmerter kan være meget invaliderende og smertefulde. Og søger man på nettet er der 1000 råd og øvelser man kan lave – men hvordan ved man om det er den rette øvelse? 

Online forløb
Vedvarende lændesmerter

Har du døjet med lændesmerter i længere tid? Eller har du skiftevis perioder med og uden lændesmerter? Så kan dette online forløb være din redning. I dette online forløb bliver du meget klogere på, hvorfor dine lændesmerter opstår. Du bliver klogere på din lænderyg og får en masse råd og øvelser, som kan hjælpe dig af med dine lændesmerter. Derudover får du 3 sammensatte øvelsesprogrammer, som hjælper dig med at styrke og stabilisere dine dybe ryg- og mavemuskler, så du får en stærk og smidig lænderyg igen.

Online forløb
Forebyg lændesmerter

Ønsker du at få en forståelse af, hvorfor lændesmerter kan opstå og ikke mindst, hvad du kan gøre for at forebygge lændesmerter? Så er dette online forløb lige noget for dig. Du får en forståelse af, hvilke muskler, der er gode at træne og hvorfor. Derudover får du et indblik i alle de andre faktorer, som kan medvirke til lændesmerter. Du får et 8 ugers træningsprogram med 10 træningsvideoer, som styrker og forebygger lændesmerter. Forløbet kan tages af dig med eller uden lændesmerter – øvelserne tilpasses dit niveau så der altid er øvelser til dig og din lænderyg.

Online forløb
Akutte lændesmerter
250 kr.For evig adgang til:
 • 5 moduler
 • Øvelsesprogram for 14 dage
 • Mulighed for at stille spørgsmål
Forebyg lændesmerter
600 kr.For evig adgang til:
 • 7 moduler
 • 10 træningsvideoer
 • Over 80 øvelser
 • 8 ugers træningsprogram
 • 5 test for din lænderyg
 • Mulighed for at stille spørgsmål

Til dig med nakkesmerter og hovedpine

Til dig med nakkesmerter og hovedpine

Døjer du med nakkesmerter og/eller hovedpine? Så er dette online forløb lige det du står og mangler. På 4 uger får du 4 videoer, som gør dig klogere på dig og din nakke, samt 12 træningsvideoer, som alle styrker, bevæger og stabilisere din nakke og øvre ryg. Du får de bedste råd til at komme dine nakkesmerter og hovedpine til livs. Du kan starte forløbet lige, når det passer dig og du vil have evig adgang til alle videoerne efterfølgende.

smerter i nakken

Til dig med knæsmerter

Kom dine knæsmerter til livs på 4 uger

Døjer du med smerter i knæet? Så er dette online forløb lige det du står og mangler. På 4 uger får du 4 videoer, som gør dig klogere på dine knæ, samt 12 træningsvideoer, som har fokus på bevægelse, styrke og stabilitet af dine knæ, hofter og ryg. Derudover får du de bedste råd til at lindre dine knæsmerter, samt hvordan du kommer tilbage til dine hverdagsaktiviteter uden smerter. Du kan starte forløbet lige, når det passer dig og du vil have evig adgang til alle videoerne efterfølgende.

smerter i knæet

Hvordan hænger fysioterapi og online forløb sammen?

Det hænger rigtigt godt sammen. I de seneste år er det blevet mere og mere normalt at tage online forløb i alt fra personlig træning, coachforløb til stresshåndtering. Når du kommer til en fysioterapeut får du ofte en undersøgelse, en behandling og en fremadrettet plan, som typisk indeholder øvelser og råd. Dog er det sådan, at der ligger en dybere forståelse bag dine smerter. En forståelse af, hvorfor dine smerter er opstået. Og det fortjener du at vide. Derfor vil du med et online forløb få en mulighed for at få svar på alle dine spørgsmål og de helt rette øvelser til at komme dine smerter til livs. Der findes en masse gode grunde til at vælge et online forløb frem for en almindelig session hos en fysisk behandler.

Fordelene ved et online forløb:

 • Fleksibilitet

  Du kan starte når du har tid. Alt ligger klart og du kan se det i den rækkefølge og tempo, som du ønsker uden at være afhængig af en fysisk behandler.

 • Tilgængelighed

  Du kan se forløbet så mange gange du ønsker. Når du først har betalt ligger det tilgængelig for dig 24/7 og du kan altid gå tilbage og se forløbet igen.

 • Evidensbaseret

  Du får de bedste råd, som kan hjælpe dig godt igennem dine smerter. Alle online forløb tager udgangspunkt i den nyeste viden og evidens indenfor din problematik.

 • Forståelse

  Du får en dybere forståelse af, hvad der sker inde i din krop og, hvorfor du oplever smerter. Du får en dybere forståelse af, hvordan dine smerter er opstået og hvad du kan gøre for at undgå, at smerterne kommer igen.

Mangler du svar eller har et spørgsmål?

Så er du mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål eller er i tvivl om et online forløb er noget for dig.

Menu