Online forløb til dig med lændeproblemer

Akutte lændesmerter

Står du og har akutte lændesmerter? Så vær ikke fortvivlet! Dette online forløb kan hjælpe dig af med dine akutte lændesmerter. Du får de bedste øvelser mod akutte lændesmerter. Derudover får du en forståelse af, hvorfor akutte lændesmerter opstår, samt de bedste råd til at komme igennem de værste smerter. Jo før du kommer igang jo hurtigere kan du komme dine smerter til livs. Du kan starte allerede idag hjemme i din egen stue.  

Dette online forløb hjælper dig med dine akutte lændesmerter
Vedvarende lændesmerter

Har du døjet med lændesmerter i længere tid? Eller har du skiftevis perioder med og uden lændesmerter? Så kan dette online forløb være din redning. I dette online forløb bliver du meget klogere på, hvorfor dine lændesmerter opstår og hvad du kan gøre i løbet af dagen for at mindske dine lændesmerter. Du får en masse øvelser, samt 3 træningsprogrammer, som du kan starte på allerede idag.

Uspecifikke lænderygsmerter - det skal du gøre
Forebyg lændesmerter

Ønsker du at få en forståelse af, hvorfor lændesmerter kan opstå og ikke mindst, hvad du kan gøre for at forebygge lændesmerter? Så er dette online forløb lige noget for dig. Du får en masse øvelser, træningsprogrammer, viden og forståelse af, hvilke faktorer, der kan være medvirkende til lændesmerter.  Online forløbet kan tages af dig med lændesmerter eller af dig som ønsker en forebyggelse af lændesmerter.

Uspecifikke lænderygsmerter
Akutte lændesmerter
595 kr.For evig adgang til:
 • 5 moduler
 • Øvelsesprogram for 14 dage
 • Mulighed for at stille spørgsmål
Forebyg lændesmerter
1600 kr.For evig adgang til:
 • 7 moduler
 • 10 træningsvideoer
 • Over 80 øvelser
 • 8 ugers træningsprogram
 • 5 test for din lænderyg
 • Mulighed for at stille spørgsmål

Hvordan hænger fysioterapi og online forløb sammen?

Det hænger rigtigt godt sammen. I de seneste år er det blevet mere og mere normalt at tage online forløb i alt fra personlig træning, coachforløb til stresshåndtering. Når du kommer til en fysioterapeut får du ofte en undersøgelse, en behandling og en fremadrettet plan, som typisk indeholder øvelser og råd. Dog er det sådan, at der ligger en dybere forståelse bag dine smerter. En forståelse af, hvorfor dine smerter er opstået. Og det fortjener du at vide. Derfor vil du med et online forløb få en mulighed for at få svar på alle dine spørgsmål og de helt rette øvelser til at komme dine smerter til livs. Der findes en masse gode grunde til at vælge et online forløb frem for en almindelig session hos en fysisk behandler.

Fordelene ved et online forløb:

 • Fleksibilitet

  Du kan starte når du har tid. Alt ligger klart og du kan se det i den rækkefølge og tempo, som du ønsker uden at være afhængig af en fysisk behandler.

 • Tilgængelighed

  Du kan se forløbet så mange gange du ønsker. Når du først har betalt ligger det tilgængelig for dig 24/7 og du kan altid gå tilbage og se forløbet igen.

 • Evidensbaseret

  Du får de bedste råd, som kan hjælpe dig godt igennem dine smerter. Alle online forløb tager udgangspunkt i den nyeste viden og evidens indenfor din problematik.

 • Forståelse

  Du får en dybere forståelse af, hvad der sker inde i din krop og, hvorfor du oplever smerter. Du får en dybere forståelse af, hvordan dine smerter er opstået og hvad du kan gøre for at undgå, at smerterne kommer igen.

Mangler du svar eller har et spørgsmål?

Så er du mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål eller er i tvivl om et online forløb er noget for dig.

Menu