Lille sort træningselastik

Lille sort træningselastik - små træningselastikker
10 øvelser
120 kr.Det får du:
  • Lille sort træningselastik.
  • Adgang til 10 øvelser til din overkrop eller underkrop.
  • 3 træningsprogrammer, som varer mellem 10-20 minutter.

Derfor skal du vælge en lille sort træningselastik

Ønsker du en eksta hård belastning, når du træner? Så skal du vælge en lille sort træningselastik. Denne træningselastik er især god til træning af dine ben, men kan også bruges til træning af din overkrop. Er du vant til at styrketræning kan du sagtens vælge en lille sort træningselastik. Du kan nemt have træningselastikken med i tasken, da den intet fylder eller vejer.

Ønsker du at styrke din:

Din overkrop

Vil du gerne styrke dine skuldre, arme og øvre ryg?
Så kan du med fordel vælge dette træningsprogram, som har fokus på styrke og stabilisering af de vigtigste muskler omkring dine skuldre. Træningsprogrammet kan sagtens laves med en lille sort træningselastik, hvis du er vant til at træne din overkrop med håndvægte eller i træningsmaskiner.

Din underkrop

Vil du gerne styrke dine ben?
Så er dette træningsprogram lige noget for dig. Du får her 10 øvelser, som har fokus på at styrke dine muskler omkring dine hofter og knæ. Øvelserne i træningsprogrammet er gode at lave med en lille sort træningselastik, hvis du er vant til at træne dine ben med vægte eller i træningsmaskiner.

Eller ønsker du blot at forebygge smerter?

Helkropstræning

Dette træningsprogram er ideelt for dig, som ønsker træningsøvelser for hele kroppen. Når du køber en lille sort træningselastik får du også adgang til 20 øvelser, som træner hele kroppen godt igennem og gør det nemt for dig at komme godt igang med hjemmetræningen.

Ønsker du en lettere elastik?

Så kan en lille blå træningselastik være relevant for dig. Den blå træningselastik er lettere og er især god til træning af din overkrop eller genoptræning efter en skade.

Lille Blå træningselastik

Har du spørgsmål til træningsprogrammerne?

Så skriv endelig en besked, så står jeg klar med at svare på dine spørgsmål.

Menu