Medium træningselastik

Medium træningselastik
10 øvelser
140 kr.Det får du:
  • Rød elastik (2 meter lang).
  • 10 øvelser for et fokusområde (læs mere her på siden)
  • 3 træningsprogrammer, som varer mellem 10-20 minutter.

Derfor skal du vælge en medium træningselastik:

Den flotte røde træningselastik har en medium belastning. Den er derfor god til dig, som er vant til at træne med elastik eller lette vægte. Du kan også bruge en medium træningselastik til genoptræning af dine ben, hvor du ønsker mere modstand end end den lette træningselastik. Elastikken er 2 meter lang og er lavet af god kvalitet og springer derfor ikke let. Når du køber en medium træningselastik får du adgang til 10 øvelser eller 50 øvelser, som hjælper dig med at styrke netop det du ønsker.

Hvor har du smerter?

I skuldre og øvre ryg

Har du smerter i dine skuldre? Eller døjer du med mange spændinger omkring din nakke og øvre ryg? Her får du 10 øvelser, som hjælper dig med at styrke dine skuldre og øvre ryg.

I arme og håndled

Smerter i arme og håndled er desværre ikke unormalt. Øvelserne i dette træningsprogram er især gode til dig, som døjer med underarmssmerter.

I hofter og knæ

En medium træningselastik er god til dette træningsprogram, da du skal træne dine ben godt igennem. Øvelserne har fokus på, at styrke musklerne omkring dine hofter og knæ.

I underben og ankler

Døjer du med smerter i dine underben og ankler? Her får du 10 øvelser, som styrker dine underben. Du kan især bruge øvelserne efter en skade i dine knæ, underben eller ankler.

Eller ønsker du blot at forebygge smerter?

Helkropstræning

Dette træningsprogram er for dig, som ønsker at styrke hele kroppen og komme godt igang med hjemmetræningen. Når du køber din træningselastik får du adgang til 50 øvelser, som styrker og stabiliserer hele din krop. Øvelserne er gode til at forebygge skader, men kan også bruges forebyggende.

Gode træningsprogrammer med en medium træningselastik:

  • Hele kroppen

  • Dine hofter og knæ

  • Dine knæ og ankler

I tvivl om du skal have lettere eller hårdere elastik?

Let træningselastik

Let træningselastik

Er god til dig, som ikke er vant til at træne. Har du en skade eller ønsker at genoptræne dine muskler er en let træningselastik optimal for dig.

Træningselastikker

Hård træningselastik

Ønsker du meget belastning på dine øvelser kan en hård træningselastik være relevant for dig, som ønsker hård styrketræning.

Er du i tvivl om, hvilken elastik eller program du skal vælge?

Så skriv endelig en besked, så står jeg klar med at svare på dine spørgsmål.

Menu