Medium træningselastik med 10 øvelser til dig

Medium træningselastik

Pris

130 kr.
Det får du:
  • Rød elastik (2 meter lang).
  • Adgang til 10 øvelser.
  • 3 træningsprogrammer, som varer mellem 10-20 minutter.

Derfor skal du vælge en medium træningselastik:

Den flotte røde træningselastik har en medium belastning. Den er derfor god til dig, som er vant til at træne med elastik eller lette vægte. Du kan også bruge en medium træningselastik til genoptræning af dine ben, hvor du ønsker mere modstand end end den lette træningselastik. Elastikken er 2 meter lang og er lavet af god kvalitet og springer derfor ikke let. Sammen med en medium træningselastik får du adgang til 10 øvelser, som kan styrke netop det du ønsker.

Hvor har du smerter?

I skuldre og øvre ryg

Har du smerter i dine skuldre? Eller døjer du med mange spændinger omkring din nakke og øvre ryg? Her får du 10 øvelser, som hjælper dig med at styrke dine skuldre og øvre ryg.

I arme og håndled

Smerter i arme og håndled er desværre ikke unormalt. Øvelserne i dette træningsprogram er især gode til dig, som døjer med underarmssmerter.

I hofter og knæ

En medium træningselastik er god til dette træningsprogram, da du skal træne dine ben godt igennem. Øvelserne har fokus på, at styrke musklerne omkring dine hofter og knæ.

I underben og ankler

Døjer du med smerter i dine underben og ankler? Her får du 10 øvelser, som styrker dine underben. Du kan især bruge øvelserne efter en skade i dine knæ, underben eller ankler.

Eller ønsker du blot at forebygge smerter?

Helkropstræning

I dette træningsprogram kommer du igennem de største muskelgrupper over hele kroppen. Med en medium træningselastik vil du med dette træningsprogram styrke hele kroppen og dermed forebygge skader og gener.

Gode træningsprogrammer med en medium træningselastik:

  • Hele kroppen

  • Dine hofter og knæ

  • Dine knæ og ankler

I tvivl om du skal have lettere eller hårdere elastik?

Let træningselastik

Let træningselastik

Er god til dig, som ikke er vant til at træne. Har du en skade eller ønsker at genoptræne dine muskler er en let træningselastik optimal for dig.

Træningselastikker

Hård træningselastik

Ønsker du meget belastning på dine øvelser kan en hård træningselastik være relevant for dig, som ønsker hård styrketræning.

Er du i tvivl, hvilken elastik eller program du skal vælge?

Ring eller skriv til 42 67 81 00 – så kan jeg hjælpe dig med dit spørgsmål.
Du kan også kontakte mig her:

Menu